Hotel Milo Roma – Locație –Hotel ieftin de 3 stele, la câțiva pași de stația de tren Termini în inima centrului Romei.

REZERVAȚI ÎN SIGURANȚĂ ONLINE. CLIC AICI
Hotel Milo Roma
 
 
 
   
 
  LOCAȚIE...
 
Locație Centrală Excelentă

Hotel Milo de 3 stele este situat la doar câțiva metri de gara principală Roma Termini, ceea ce înseamnă că hotelul este ușor de găsit și un punct de plecare perfect pentru a vizita unele dintre cele mai faimoase atracții pe jos sau puteți profita de sistemul de transport public pentru a explora mai departe. Roma are atâtea de oferit, având baza la Hotel Milo cu prețurile sale competitive, fiecare zi este o nouă experiență cu minunile orașului fantastic, chiar la ușa Dvs.

VERIFICATI DISPONIBILITATEA

   

Ca să enumerăm câteva, Hotel Milo este aproape de:

arrow

Colosseum

arrow

Forum Romanum

arrow

Palatino

arrow

Piazza Venezia

arrow

San Giovanni in Laterano

arrow

Santa Maria Maggiore

 
 
Servicii Extra

Nu intrați în panică dacă nu sunteți siguri ce să vizitați și cum să vă organizați, personalul de la Hotel Milo de 3 stele vă stă la dispoziție și o să vă ajute să profitați la maxim de timpul Dvs. ca să explorați acest oraș plin de emoții și de atracții istorice.

Cum să ajungeți la Hotel Milo Roma

Fie că sosiți cu mașina, trenul sau avionul, trebuie să ajungeți la gara principală Termini, apoi clic pe harta de mai jos pentru direcția spre Hotel Milo. Hotelul se află la doar cățiva metri de stația de tren Termini și este foarte ușor de găsit.

De la Aeroportul Fiumicino puteți lua trenul Leonardo Express, care merge direct la Termini.

Ieșiți din Termini la ieșirea spre Via Giolitti, traversați strada, mergeți drept înainte, apoi faceți dreapta pe Via Principe Amedeo. Hotel Milo se află la nr. 76.

De la Aeroportul Ciampino

De la Aeroportul Ciampino circulă autobuze regulat, cu plecări coordonate cu sosirile zborurilor ieftine și vă lasă pe Via Marsala, pe partea cealaltă a gării.

 
Cu Transportul Public

Legături de transport public sunt disponibile de pe ambele aeroporturi, sunt mult mai ieftine și la fel de convenabile ca și taxiurile în timpul zilei.

Hotel Milo Rome

 
Hotel Milo Roma | Via Principe Amedeo, 76, 00185, Roma Italia | Tel +39 06 4740100 - Fax +39 06 4745360 | P. IVA 03812681009 | Email: info@hotelmilo.com

Creat și întreținut de Fisheyes Ltd. | Privacy Policy | Drepturi de autor Milo Hotel Roma