Hotel Milo Roma – Bine ați venit – Hotel de 3 stele în centrul Romei condus de o familie

REZERVAȚI ÎN SIGURANȚĂ ONLINE. CLIC AICI
Hotel Milo Roma
 
 
 
   
 
  BINE AȚI VENIT LA HOTEL MILO...
 
Reputația noastră

Hotel Milo Roma este renumit pentru atmosfera sa prietenoasă și primitoare și pentru ospitalitatea caldă a familiei care conduce hotelul încă din 1970. Acest lucru, împreună cu prețurile competitive și locația excelentă fac ca Hotel Milo să fie un hotel care își merită banii, aici chiar în inima centrului Romei.

Roma cu un buget restrâns

Ideal pentru călătorii cu un buget restrâns, care caută un hotel ieftin la Roma, aproape de atracțiile majore, cum ar fi Colosseum, Palatino sau Piazza Venezia, Hotel Milo oferă o cazare fantastică în centrul orașului etern cu prețuri excelente.

VERIFICATI DISPONIBILITATEA

   
arrow

Locație – Vedeți exact unde se află hotelul și cum să ajungeți la noi.

arrow

Video – Vedeți Hotel Milo Roma cu Video online.

arrow

Rezervări Online – Cel mai rapid și sigur mod de a verifica disponibilitatea și a rezerva.

 
 
Recent renovat

Hotel Milo a fost recent renovat și acum are șase camere noi și moderne, adăugând un lux în plus vacanței cu un buget restrâns. Cele mai bune camere nu sunt disponibile tot timpul, așa că rezervați din timp camera Dvs.!

Cum să profitați la maxim de Roma

Calitatea, curățenia și confortul sunt ceea ce așteptați de la un hotel de 3 stele, pentru o ședere în orașul etern înfloritor al Romei. Prețurile competitive la Hotel Milo vă permit să vă concentrați timpul și banii ca să explorați unul dintre cele mai interesante orașe din lume. Personalul nostru prietenos și calificat va fi fericit să vă dea sfaturi despre cum să profitați la maxim de timpul Dvs. la Roma.

Video

Video TourMergeți pe
Pagina Video

Video Tour

Location
Locație

Locul de amplasare Harta

 

Mergeți pe
Pagina Locație

click here
 
Hotel Milo Roma | Via Principe Amedeo, 76, 00185, Roma Italia | Tel +39 06 4740100 - Fax +39 06 4745360 | P. IVA 03812681009 | Email: info@hotelmilo.com

Creat și întreținut de Fisheyes Ltd. | Privacy Policy | Drepturi de autor Milo Hotel Roma
Available on iPhone